Testimonials & oplevelser.

Testimonials

E. S. om sin oplevelse hos mig

For et år siden fandt jeg mig selv i et kæmpe hul som jeg ikke rigtig kunne komme ud af. Jeg var rastløs, ked af det, gal, forvirret, rådvild og frustreret, men jeg kunne ikke rigtig forstå hvorfor. Jeg søgte bare ro, og fandt mig selv med næsen i pulver og hash i hånden for at dulme mine smerter. Jeg havde prøvet at gå til en psykolog, men jeg synes ikke det gav noget resultat, udover diagnosen omsorgssvigt. Så hørte jeg om Merete og besluttede at prøve at kontakte hende. Hvad jeg ikke vidste på det her tidspunkt var, at jeg ville møde en kvinde med stort menneskelig indsigt som udstråler en utrolig ro, så jeg var meget nervøs. Jeg besluttede mig for, til dels ubevidst, at holde mig tilbage og opretholde min facade indtil jeg havde luret hende af. Stille og roligt, efter de første par samtaler, begyndte jeg at stole mere og mere på hende, og jeg begyndte at indse, at det ikke var de andre der var problemet, det var lige så meget mig selv. Jeg var bange for at lukke folk ind, i frygt for at blive såret igen, for det havde jeg prøvet alt for mange gange i mit liv, og orkede det ikke længere. Hun fortalte mig, at man ikke behøver at lukke folk helt ind med det samme. Man kunne fx lukke dem ind i haven, og se dem an, inden man lukkede dem ind ad fordøren. Det råd har jeg taget til mig, og prøver nu jævnligt at lukke folk ind i haven, og sidenhen er et par stykker også nået ind ad fordøren, og de har fyldt mit liv med megen glæde. 

"Jeg er blevet et bedre menneske, med en langt større ro, selvindsigt og indvendig ro."

Jeg kom så fornyeligt til den konklusion, at min far ikke længere skulle være en aktiv del af mit liv, men jeg havde det frygteligt dårligt over at skulle skuffe ham igen, og såre hans følelser. Og jeg var DYBT frustreret over at han ikke kunne se tingene fra min side, det var jo indlysende, for mig. Men nu ser jeg anderledes på det, jeg er nødt til at gøre hvad der er rigtigt for MIG. Vi træffer alle hver vore valg baseret på hvad vi føler er bedst for os, om andre så vælger at respektere det, er deres valg. Og vi har ikke alle oplevet det samme og fået de samme ting med gennem livet, og derfor kan nogle mennesker bare ikke se hvad jeg kan. Det kan jeg nu forholde mig til.

Jeg har lært at det er ok at sige fra, at være mig selv, at være ked af den mangel på omsorg jeg er blevet udsat for og at der er en positiv intention med alle følelser, selv vrede og utålmodighed. Jeg er blevet et bedre menneske, med en langt større selvindsigt og indvendig ro, jeg hviler mere i mig selv, og kan bedre rumme andre mennesker og deres forskellighed.

Jeg har lært at være et menneske, med alt hvad det indebærer.

Helene, om sin oplevelse med Spædbarnsterapi

Vores dreng Sebastian blev syg kort efter fødslen. Han blev transporteret til sygehuset  i ambulance og lå i kuvøse i de første 6 døgn hvor han fik mad gennem sonde. Efterfølgende skulle han lære at spise fra brystet, det var svært, for han var meget afkræftet. Men efterhånden som han kom til kræfter gik det bedre og bedre og han begyndte at tage på.

I dag er han 6 måneder gammel, sund, rask og stærk og meget nysgerrig og ivrig efter at lære verden at kende. Min mand og jeg ønskede at gøre det vi kunne for at eliminere eventuelle traumer Sebastian kunne have fået i de første svære uger efter fødslen. Han var ekstra sensitiv overfor lyde hvilket kunne skyldes opholdet i kuvøsen. Vi havde læst om spædbarnsterapi og syntes det lød som en god måde at hjælpe Sebastian på.

Vi kontaktede Merete Lene som på indsigtsfuld, professionel og kærlig vis arrangerede forløbet, der strakte sig over 6 gange. Under de to første besøg fortalte vi Merete Lene om Sebastians første ugers hændelser. Det var en god lejlighed for min mand og jeg til at få sat ord på den svære tid.

"Vi oplevede at Sebastian igennem forløbet slappede mere af og rykkede meget i sin udvikling, som måske havde været lidt langsom."

Efterfølgende fortalte Merete Lene Sebastian hans historie i 4 kapitler. Det var fascinerende at se hvor optaget og opmærksomt Sebastian lyttede. Efter hver gang var Sebastian meget træt og i de efterfølgende dage reagerede han på forskellig vis på terapien.

Vi oplevede at Sebastian igennem forløbet slappede mere af og rykkede meget i sin udvikling, som måske havde været lidt langsom. Han åbnede mere op for storebroderen og blev mere glad og velafbalanceret.

Vi har det rigtig godt med at have fået hjælp af Merete Lene gennem spædbarnsterapien og vi kan kun anbefale andre metoden.

Peter om sin oplevelse hos mig

Jeg har været ryger i over 40 år. Med et dagligt forbrug på 10 cigaretter syntes jeg, at mit forbrug var moderat. Men det irriterede mig, at jeg var afhængig af nikotinen. Cigaretter og lighter hørte med til mit personlige udstyr, lige såvel som nøgler, tegnebog og mob. tlf. Der er en klar helbredsrisiko forbundet med rygning, og som nybagt efterlønner ønskede jeg ikke, at rygning skulle være årsag til evt. dårligt helbred fremover. Jeg havde derfor 2 helt klare mål: rygestop og helbred. Jeg håbede derfor på en ekstraordinær motivation til at blive røgfri.

Det var med en vis skepsis jeg mødte op til 1. undervisningsaften på rygestopholdet. Nu bagefter er jeg begejstret over det jeg oplevede.

"Merete Lenes værktøjer har været intens dialog og empati, både med hele gruppen og med hver enkelt deltager."

"Merete Lenes værktøjer har været intens dialog og empati, både med hele gruppen og med hver enkelt deltager."

Kurset har været en utrolig god oplevelse, Merete Lenes værktøjer har været intens dialog og empati, både med hele gruppen og med hver enkelt deltager. Hele undervisningsforløbet er foregået afslappet med tid til selvransagelse og selvanalyse. Fakta er blevet fremlagt, og motivationen styrket hos hver enkelt og i gruppen.

Jeg er glad for at have haft Merete Lene som underviser, og har set frem til hver eneste mødeaften, fordi jeg meget hurtigt blev klar over, at netop dette kursus kunne bringe mig frem til en tilværelse som ikke-ryger. Mine forventninger til kurset er blevet indfriet.

I dag har jeg mistet trangen til cigaretter. Afhængigheden er forsvundet, og min krop reagerer positiv på denne forandring.

Birgitte om sin oplevelse hos mig

Kære Merete Lene.

Tusind tak for "behandlingen" i går. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv i længe. Men din indsats i det er bestemt ikke at forglemme. Jeg bliver altid benovet og imponeret over den klarhed du udviser og din tilgang til tingene. Du er i mine øjne en yderst kompetent og dygtig terapeut, som forstår at kombinere, medfølelse, det at være der, samt at få stillet de rigtige afklarende spørgsmål, og også turde provokere. 

Godt gået Merete Lene.
Hilsen Birgitte.

Jette om sin oplevelse hos mig

Hej Merete.

Jeg fik jobbet. De sagde, at en af de andre ansøgere var ligeså kvalificeret, men det, der gjorde, at de valgte mig, var min rolige fremtoning - jeg virkede sikker og overbevisende og betryggende. Tak for at du hjalp mig til at være det. Jeg tænkte meget på vores snak forleden, mens jeg sad der.

God weekend. Vi ses.
Mvh. Jette

Jette om sin oplevelse hos mig

Første gang, jeg kørte til coaching, var det med spænding og sommerfugle i maven. Og jeg tænkte, at jeg nok hellere måtte finde et stort problem og rigtig granske mit indre. Jeg så frem mod 5 "konsultationer", og jeg var slet ikke sikker på, jeg kunne finde så mange problemer, at vi kunne snakke om det så længe.

Nu er de 5 gange brændt af, og jeg ved, at der kommer 5 gange mere. - Mindst
 
"Hvad fylder i dit hoved idag?" er et typisk indgangsspørgsmål fra Merete, og der lægges op til stort som småt, der trænger til en afklaring. Hver gang er jeg gået derfra mere afklaret end da jeg kom, og med en masse motivation og glæde. Jeg blev coachet i en periode, hvor jeg overvejede at søge nyt job, og coachingen hjalp mig til både at skrive ansøgning og forberede mig på ansættelsessamtalen. Og jeg fik jobbet.

"Coaching er ikke et mirakel eller noget mystisk og uforklarligt. Det er bare en metode, hvor jeg selv finder svarene i mig, og dermed en større motivation og mange "aha" oplevelser."

Andre gange snakker vi mere personlige ting. Også ting, som altid har været en del af mit liv, og som jeg måske ikke "slipper" for, men som jeg har fået et andet forhold til pga. coaching. F.eks. har min vægt altid været et problem i mit hoved, og den afslappede indstilling jeg får til det under og efter en coaching, hjælper mig ikke bare til at acceptere min vægt. Det hjælper mig også til at  et vægttab faktisk er igang og motion er blevet en del af mit liv.
 
Coaching er ikke et mirakel eller noget mystisk og uforklarligt. Det er bare en metode, hvor jeg selv finder svarene i mig, og dermed en større motivation og mange "aha" oplevelser. Jeg kan kun anbefale coaching. Og Merete, som mestrer teknikken til ug og har en personlighed, der gør, at man bare kan slappe af og få det optimale ud af coachingen. 

Mvh. Jette

Bente om sin oplevelse hos mig

Jeg har brugt Meretes ekspertise igennem flere år og har ikke tøvet med at anbefale Merete til andre! Det jeg selv har erfaret er, at Merete er utrolig god til at finde vej til sagens kerne og stille præcise spørgsmål.

Jeg har selv fået stor hjælp omkring afklaring af store eksistentielle spørgsmål i mit liv, og er kommet videre på en måde, som jeg ikke havde troet muligt.

Merete har ligeledes hjulpet mig til struktur og planlægning af min tid, i en til tider noget fortravlet hverdag. Sidst og ikke mindst hjalp Merete mig igennem en voldsom, nærmest chokerende oplevelse jeg havde haft. Da jeg ankom rystede jeg som et espeløv og græd som et lille barn. Efter en time tog jeg derfra med stor glæde og fornyet energi.

Med kærlig hilsen og tak fra Bente

Claus om sin oplevelse hos mig

Jeg har nu været ved samtaleterapi hos Merete Lene Møllevang i en periode på tre måneder. Jeg var lidt skeptisk til at starte med så, udover de problemer jeg har i bagagen, havde hun virkelig noget at tage fat i. Jeg fik med det samme nogle redskaber jeg kan bruge i min hverdag. Hun er god til at finde ind til mit mystiske indre og giver mig en forståelse af, hvorfor jeg reagere og føler som jeg gør.

En oplevelse hos mig

Da jeg opsøgte Merete var mine tanker fuldstændig sammenfiltrede, som et meget filtret hår, der ikke så spor klart og flot ud. Merete tog fat på denne opgave ved at spørge til mine værdier, mine livsværdier. Efter en god lang samtale var min ”tankefrisure” blevet filtret ud, tankerne var nu til at se og de var flotte! Jeg tog fra samtalen med Merete med en sikker fornemmelse af, hvad jeg skulle sige til min overordnede i forbindelse med fratrædelse fra mit job. Jeg havde fået redt mine uordnede tanker ud, havde fået fokus på, hvad det egentligt var jeg ville fremover. Merete havde hjulpet mig med at finde det frem, der lå gemt inde bag det filtrede tankenet, det der var vigtigst for mig, men som jeg ikke kunne få øje på, fordi det var rodet alt for meget sammen. Roderiet var væk, mine værdier lå klart for mig og jeg kunne med ro og overbevisning tale med min chef, om det der skulle aftales, og som før havde været så svært for mig at se og formulere.

Jeg har i dag et funklende nyt job, nye udfordringer og en ny livsgnist, som jeg havde Merete Møllevang til at hjælpe mig med at grave frem.

Tak Merete!

Merete Møllevang  /  Alkenvej 76, 8660 Skanderborg  /  meretemoellevang@gmail.com  /  +45 22 80 32 73

Merete Møllevang
Alkenvej 76, 8660 Skanderborg  /  meretemoellevang@gmail.com  /  +45 22 80 32 73

Merete Møllevang  / Alkenvej 76, 8660 Skanderborg
meretemoellevang@gmail.com
  /  +45 22 80 32 73

Merete Møllevang
Alkenvej 76, 8660 Skanderborg
meretemoellevang@gmail.com  /  +45 22 80 32 73

Merete Møllevang
Alkenvej 76, 8660 Skanderborg
meretemoellevang@gmail.com
 
+45 22 80 32 73